ТРАНСКОРДОННА СПІВПРАЦЯ

 

 

КУЛІНАРНА КНИГА
КУЛІНАРНА КНИГА

Представляємо кулінарну книгу з традиційними рецептами кухні Надбужанського Підляшшя та регіону Надбужжя на Львівщині, видану в рамках проекту «Надбужанські кулінарні...

Докладно
Кулінарна книга в рамках проєкту
Кулінарна книга в рамках проєкту "Надбужанські кулінарні традиції"

У листопаді 2022 року в рамках проєкту "Надбужанські кулінарні традиції", було розпочато розробку кулінарної книги з традиційними рецептами Набужанського Підляшшя...

Докладно
П'ять днів, проведених у Польщі, стали для молоді з Добротвора незабутніми враженнями
П'ять днів, проведених у Польщі, стали для молоді з Добротвора незабутніми враженнями

За підтримки Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine за фінансової підтримки Європейського Союзу адміністратори проєкту «Надбужанські кулінарні традиції»...

Докладно
Розпочався візит до польських партнерів
Розпочався візит до польських партнерів

Сьогодні розпочався візит 15 дітей Добротвірської громади в Польщу в рамках проєкту "Надбужанські кулінарні традиції". Молодіжний табір фінансується за кошти...

Докладно
Приготування страви
Приготування страви "Торбинка рибака з цитриновим соусом"

Здавна важливе місце в харчуванні українців займає риба. Страви з риби в українській кухні є дуже поживними і відносяться до...

Докладно
Кров'янка? картоплянка? хурка? - що це за страви?
Кров'янка? картоплянка? хурка? - що це за страви?

Сьогодні було проведено ще один майстер-клас з приготування старовинних українських страв. Вчилися готувати кров'янку, картоплянку і хурку. Всі учасники виявилися...

Докладно