п'ятниця 03-02-2023
У листопаді 2022 року в рамках проєкту "Надбужанські кулінарні традиції", було розпочато розробку кулінарної книги з традиційними рецептами Набужанського Підляшшя (Польща) та Надбужжя на Львівщині. Раді представити результати нашої наполегливої праці. Для гарного початку - рецепт українського борщу трьома мовами: українською, польською та англійською.
Ця книга упорядкована за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.За зміст публікацій несуть відповідальність Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" та Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району, і не може розглядатимя як відображення позиції Європейського Союзу.
Всі новини Попередня новина Наступна новина
Цю сторінку переглянули 348 разів