ТРАНСКОРДОННА СПІВПРАЦЯ

 

 

Приготування страви
Приготування страви "Торбинка рибака з цитриновим соусом"

Здавна важливе місце в харчуванні українців займає риба. Страви з риби в українській кухні є дуже поживними і відносяться до...

Докладно
Кров'янка? картоплянка? хурка? - що це за страви?
Кров'янка? картоплянка? хурка? - що це за страви?

Сьогодні було проведено ще один майстер-клас з приготування старовинних українських страв. Вчилися готувати кров'янку, картоплянку і хурку. Всі учасники виявилися...

Докладно
Страва старовинної надбужанської кухні
Страва старовинної надбужанської кухні "засипана капуста"

В українській кухні першорядне місце здавна займала капуста. Її їли сирою з олією і без олії, з цибулею і без...

Докладно
Вчимося готувати зав'янок
Вчимося готувати зав'янок

"Отримавши свободу, українцям постійно треба буде за неї боротися. Доведеться зосередитися на всьому українському, культивувати й розвивати своє. Тільки таке...

Докладно
Як готували борщ з копченими грушами
Як готували борщ з копченими грушами

Сьогодні відбувся наступний майстер-клас в рамках транскордонного проєкту "Надбужанські кулінарні традиції". Учасники готували старовинну страву - борщ з копченими грушами....

Докладно
Друзі і партнери - дякуємо вам за таку душевну підтримку
Друзі і партнери - дякуємо вам за таку душевну підтримку

Dziś na warsztatach Zachowanie dziedzictwa kulinarnego w Dolinie Bugu- kompot z suszu i faworki, pamiętamy i wspieramy naszych partnerów i...

Докладно