середа 11-05-2022
Здавна важливе місце в харчуванні українців займає риба. Страви з риби в українській кухні є дуже поживними і відносяться до найбільш старовинних. Рибні страви можуть бути використані для святкового столу, буденної їжі, для дієтичного та дитячого харчування.
27 квітня відбувся майстер-клас з приготування страви "Торбинка рибалки з цитриновим соусом".
Щиро дякуємо за домашню атмосферу нашим експертам Галині та Олексієві Кекошам.
Проєкт «Надбужанські кулінарні традиції» в Україні реалізує Громадська організація Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району у партнерстві з нашими друзями з Польщі Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.
Всі новини Попередня новина Наступна новина
Цю сторінку переглянули 391 разів