Кров'янка? картоплянка? хурка? - що це за страви?

середа 04-05-2022

Сьогодні було проведено ще один майстер-клас з приготування старовинних українських страв. Вчилися готувати кров'янку, картоплянку і хурку. Всі учасники виявилися досить вправними і всі страви вдалися на славу.

Щиро дякуємо за чудову атмосферу господині Галині Кекош та шеф-кухарю Олексій Кекош, які так щемно бережуть старовинні українські рецепти.

Проєкт «Надбужанські кулінарні традиції» в Україні реалізує Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району партнерстві з нашими друзями з Польщі Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.

Всі новини Попередня новина   Наступна новина

Цю сторінку переглянули 252 разів