середа 04-05-2022
Сьогодні було проведено ще один майстер-клас з приготування старовинних українських страв. Вчилися готувати кров'янку, картоплянку і хурку. Всі учасники виявилися досить вправними і всі страви вдалися на славу.
Щиро дякуємо за чудову атмосферу господині Галині Кекош та шеф-кухарю Олексій Кекош, які так щемно бережуть старовинні українські рецепти.
Проєкт «Надбужанські кулінарні традиції» в Україні реалізує Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району партнерстві з нашими друзями з Польщі Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.
Всі новини Попередня новина Наступна новина
Цю сторінку переглянули 252 разів