вівторок 22-02-2022
Другий майстер-клас був привсячений приготуванню автентичної української страви "ВЕРЕЩАКА". Для приготування використовується свинина, тушкована у буряковому квасі або буряковому настої.
Кожна кухня є не лише способом приготування їжі, але й елементом культури. Причому елементом культури, який не можна звести тільки до технології приготування їжі. Кухня – не зводиться до набору рецептів та переписів. Це, якщо хочете, певна філософія життя. Цим проєктом ми хочемо зберегти нашу українську національну кухню, нашу ідентичність, нашу культуру.
Щиро дякуємо за гарний прийом та домашню атмосферу господині Галині Кекош і шеф-кухарю Олексію Кекошу.
Проєкт «Надбужанські кулінарні традиції» в Україні реалізує Громадська організація Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району у партнерстві з Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
Всі новини Попередня новина Наступна новина
Цю сторінку переглянули 138 разів