середа 16-02-2022
15 лютого відбувся перший майстер-клас з приготування дуже смачної української страви "Ребра томлені в пиві з вишнями". Час на кухні ресторану "БУГ", проведений за приготуванням, частуванням, жартами та співами - пролетів швидко. Сподіваємося, що усім було цікаво! Щиро дякуємо за гарний прийом та домашню атмосферу Галині Кекош та шеф-кухарю Олексію Кекошу.
Проєкт «Надбужанські кулінарні традиції» в Україні реалізує Громадська організація Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району у партнерстві з Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
Всі новини Попередня новина Наступна новина
Цю сторінку переглянули 172 разів