понеділок 24-01-2022
Сердечно запрошуємо мешканців Добротвірської громади взяти участь у майстер-класах "Збереження кулінарної спадщини долини Буг".
Майстер-класи проводяться в рамках транскордонного проєкту "Надбужанські кулінарні традиції".
Одна людина може взяти участь лише в одній темі майстер-класів!
Для реєстрації на майстер-клас заповніть форму заявки з обраною темою майстер-класу та надішліть її скановану копію на електронну адресу amer-kb@ukr.net або подайте особисто в офіс за адресою: смт. Добротвір, вул. Івана Франка 16/6.
Термін подання заявок - до 16 години 11 лютого 2022 року
Проєкт «Надбужанські кулінарні традиції» в Україні реалізує Громадська організація «Агенція місцевого економічного розвитку Кам’янка-Бузького району» за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
ФОРМИ ЗАЯВОК ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ:
Ребра томлені в пиві з вишнями
Торбинка рибака з цитриновим соусом
Попередній графік проведення майстер-класів «Збереження кулінарної спадщини долини Бугу»
1. 15 лютого 2022 року, 11:00 - Ребра томлені в пиві з вишнями
2. 22 лютого 2022 року, 11:00 - Верещака
3. 23 лютого 2022 року, 11:00 - Начінка з печінки
4. 01 березня 2022 року, 11:00 - Кров’янка, картоплянка, хурка
5. 03 березня 2022 року, 11:00 - Борщ з копченими грушами
6. 09 березня 2022 року, 11:00 - Засипана капуста
7. 15 березня 2022 року, 11:00 - Зав’янок
8. 17 березня 2022 року, 11:00 - Мачінка з грибів з пирогом
9. 22 березня 2022 року, 11:00 - Торбинка рибака з цитриновим соусом
10. 29 березня 2022 року, 11:00 - Сушеня з квасолею
Адреса проведення: м. Кам'янка-Бузька, вулиця Незалежності, 16, ресторан "БУГ".
Всі новини Попередня новина Наступна новина
Цю сторінку переглянули 721 разів