Запрошуємо на кулінарні майстер-класи!

понеділок 24-01-2022

  Сердечно запрошуємо мешканців Добротвірської громади взяти участь у майстер-класах "Збереження кулінарної спадщини долини Буг".

Майстер-класи проводяться в рамках транскордонного проєкту "Надбужанські кулінарні традиції". 

Одна людина може взяти участь лише в одній темі майстер-класів! 

Для реєстрації на майстер-клас заповніть форму заявки з обраною темою майстер-класу та надішліть її скановану копію на електронну адресу amer-kb@ukr.net або подайте особисто в офіс за адресою: смт. Добротвір, вул. Івана Франка 16/6.

Термін подання заявок - до 16 години 11 лютого 2022 року

Проєкт «Надбужанські кулінарні традиції» в Україні реалізує Громадська організація «Агенція місцевого економічного розвитку Кам’янка-Бузького району» за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

ФОРМИ ЗАЯВОК ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ:

Борщ з копченими грушами

Засипана капуста

Кров’янка, картоплянка, хурка

Зав’янок

Сушеня з квасолею

Верещака

Ребра томлені в пиві з вишнями

Начінка з печінки

Торбинка рибака з цитриновим соусом

Мачінка з грибів з пирогом

Попередній графік проведення майстер-класів «Збереження кулінарної спадщини долини Бугу»

1. 15 лютого 2022 року, 11:00 - Ребра томлені в пиві з вишнями

2. 22 лютого 2022 року, 11:00 - Верещака

3. 23 лютого 2022 року, 11:00 - Начінка з печінки

4. 01 березня 2022 року, 11:00 - Кров’янка, картоплянка, хурка

5. 03 березня 2022 року, 11:00 - Борщ з копченими грушами

6. 09 березня 2022 року, 11:00 - Засипана капуста

7. 15 березня 2022 року, 11:00 - Зав’янок

8. 17 березня 2022 року, 11:00 - Мачінка з грибів з пирогом

9. 22 березня 2022 року, 11:00 - Торбинка рибака з цитриновим соусом

10. 29 березня 2022 року, 11:00 - Сушеня з квасолею

Адреса проведення: м. Кам'янка-Бузька, вулиця Незалежності, 16, ресторан "БУГ".

Всі новини Попередня новина   Наступна новина

Цю сторінку переглянули 636 разів