Вчимося готувати зав'янок

четвер 14-04-2022

"Отримавши свободу, українцям постійно треба буде за неї боротися. Доведеться зосередитися на всьому українському, культивувати й розвивати своє. Тільки таке усвідомлення допоможе втримати нашу перемогу", - розповів актор театру та кіно Дмитро Лінартович. З початку повномасштабної війни Росії проти України він пішов на фронт добровольцем.

Українські кулінарні традиції є невід'ємним елементом нашої ідентичності. Саме тому ми вирішили продовжити серію кулінарних майстер-класів, в рамках транскордонного проєкту "Надбужанські кулінарні традиції".

Проєкт «Надбужанські кулінарні традиції» в Україні реалізує Громадська організація Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району у партнерстві з нашими друзями з Польщі Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu" за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.

Всі новини Попередня новина   Наступна новина

Цю сторінку переглянули 120 разів